Büyükerşen'e saldıran şüpheli sayısı 4’e çıktı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e saldırdığı iddia iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 4’e yükseldi.

Büyükerşen'e saldıran şüpheli sayısı 4’e çıktı
30 Temmuz 2017 Pazar 09:43

Saldırıyla ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde düzenlediği operasyonlarda 2 şüpheliyi daha yakaladı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e, bazı kişi veya kişilerce saldırı girişiminde bulunmuştu. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 şüpheli emniyet ekipleri tarafından daha önce gözaltına alınmış, gözaltına alınan zanlıların üzerinden kurusıkı silah çıkmıştı. Emniyet ekipleri, olaya karıştığı iddia edilen 2 kişiye daha gözaltına aldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli sayısı 4’e yükseldi.
Ekipler olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.