BÜYÜKERŞEN'DEN 10 KASIM SÜPRİZİ

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen Ulu Önder'in 78. ölüm yıldönümünde vatandaşlara yeni bir Ata heykeli sürprizi yapmaya hazırlanıyor. Büyükerşen'in aylardır üzerinde çalıştığı ve 'ustalık eserim' dediği "Atatürk'e en çok benzeyen balmumu" çalışması bugünkü törenlerde Eskişehir'de sergilenecek.

BÜYÜKERŞEN'DEN 10 KASIM SÜPRİZİ
10 Kasım 2016 Perşembe 00:50

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'in, Eskişehir'e kazandırdığı ve dünyanın pek çok ülkesinde bulunan “Madam Tussaud” Müzesi'nin Türkiye'deki ilk örneği olan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’nde 10 Kasım hareketliliği var. Yılmaz Büyükerşen'in, Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladığı, tarihi kişiler ile yerli ve yabancı ünlü 160 kişinin heykeli yer aldığı müzede hali hazırda birçok Atatürk heykeli bulunuyordu. Yılmaz Büyükerşen bugünkü 10 Kasım törenleri için  üzerinde aylarca çalıştığı ve ‘ustalık eserim’ dediği yeni ‘Atatürk heykeli’ çalışmasını vatandaşların beğenisine sunacak. (sözcü) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.