BÜYÜKERŞEN “BAŞARILARINIZI SÜRDÜRECEĞİNİZE İNANIYORUM”

Amatör spor kulüp yöneticileri ve sporcuları Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftarında bir araya geldiler. İftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, başarılı bir sezon sonunda branşlarında süper liglere çıkan Nesine.Com Eskişehir Basket Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı ve Selka Eskişehir Hentbol Spor Kulübü yöneticilerine plaket verdi.

BÜYÜKERŞEN “BAŞARILARINIZI SÜRDÜRECEĞİNİZE İNANIYORUM”
16 Haziran 2017 Cuma 14:47

Branşlarında geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için çalışan amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde buluştu. İftarda Başkan Büyükerşen, amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dinledi.
      Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Başkan Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Engin Çakmak, Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı ve Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Neşet Arduç, spor kulübü yöneticileri, Spor İl temsilcileri ile Eskişehir’de spora emek veren isimler katıldı. İftarda bir araya gelen Amatör spor kulüplerinin yöneticileri, bol bol sohbet etme fırsatı buldular.
       İftarda, başarılı bir yıl geçirerek, Süper Lige çıkan Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü, Selka Eskişehir Hentbol Kulübü ve Anadolu Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı yöneticilerine Başkan Büyükerşen tarafından plaket verildi. Plaket töreninde konuşan Başkan Büyükerşen,  Eskişehir’e basketbol ve hentbolda süper liglere çıkma gururunu yaşatan kulüplerin yöneticilerine ve sporcularına teşekkür ederek, “Başarılarınızı süper ligde sürdüreceğinize inanıyorum. Amatör spor kulüpleri geleceğin sporcularını yetiştirilmesi konusunda özenle çalışmaya devam etmelidir. Yasaların izin verdiği ölçüde amatör kulüplere ve sporculara gereken desteği veriyoruz. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.