Büyükaanne Projesi yarın imzalanıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İnşallah yarın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sayın Başbakanımızın huzurunda diğer paydaşlarımızla birlikte ‘Büyükanne Projesi’nin imzasını atacağız" dedi.

Büyükaanne Projesi yarın imzalanıyor
01 Şubat 2017 Çarşamba 10:39

Müezzinoğlu , özellikle kadının istihdamda kalışına destek verebilmek, hem de doğum yapmış anneyi evladıyla olan hukukunu ve huzurunu güvenli ortamda sağlayabilmek için inşallah Sayın Başbakanımızın programı yarın uygun bildiğim kadarıyla yarın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sayın Başbakanımızın huzurunda diğer paydaşlarımızla birlikte ‘Büyükanne Projesi’nin imzasını atacağız. Büyükanneleri torunlarıyla daha iç içe daha biraraya getirmiş olacağız. Bu anlamda kültürel değerlerimizin aktarılması, medeniyet değerlerimizin aktarılması, çocuğun huzur ve güveni annenin de çalıştığı ortamda evladının huzurlu ve güvenli ortamlarda yarınlara yetiştirilmesi anlamında toplumsal sahiklerin güçlü olduğu yansıdığı bu projenin bir taraftan ülkemize, milletimize, annelerimize, büyükannelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.