BÜTÜN BAŞKANLARA EŞİT MESAFEDEYİM

Eskişehir’deki 5 CHP’li belediye başkanına eşit mesafede olduğunu, hiçbir belediye başkanı arasında ayrımcılık yapmadığını söyleyen Çakırözer, “Ayrışma izleniminden fayda sağlamak isteyenler olabilir” dedi.

BÜTÜN BAŞKANLARA EŞİT MESAFEDEYİM
20 Kasım 2016 Pazar 10:08

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Esgündem26’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çakırözer, Esgündem26’nın sahibi Ayşe Kaytan Uçak ile görüşerek, Eskişehir’e ilişkin sorulara yanıt verdi.
Milletvekilliğinde bir yılı değerlendiren Çakırözer, “Bu bir yıl içerisinde elimden gelen tüm çabayı bu görevi layıkıyla yapmak için harcadım. Eskişehir’in çözüm bekleyen her sorununu Meclis’e taşıdım. Neredeyse tüm ilçeleri ziyaret etmeye çalıştım. Köylerde vatandaşlarla buluştum. Sorunları yerinde dinledim. Her zaman emeklinin, emekçinin ve üreticinin yanında olmaya çalıştım. Sivil toplum kuruluşlarının sorun ve taleplerini dinledim. Olabildiğince şehrin her yanında olmaya çalışıyorum.  Cumhuriyet Halk Partili olsun olmasın tüm belediyeleri ziyaret etmeye çalıştım. Eskişehir milletvekili olarak insanların acı ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Gelen de, ağırlayan da memnun kalıyor
Tepebaşı Belediyesi’nin her hafta salı günü TBMM’ye düzenlediği kültür turlarını değerlendiren Çakırözer, “Bir siyasi parti lideri ile görüşmek, her görüşten insan için heyecan vericidir. Normalde liderlerle görüşmek çok kolay değildir. Sayın Genel Başkan gelen gruplara, her zaman çok büyük ilgi gösteriyor. Özellikle kadınların gelişinden son derece memnun. Kadınların sosyal hayata katılmalarından çok mutlu oluyor. Kadınların eleştirilerinden, önerilerinden ve sorularından faydalanıyor. Gelenlerin de ziyaretten çok memnun ayrıldıklarını gözlemliyorum. Hem tanışmış olmaktan, hem gördükleri ilgiden memnun kalıyorlar” dedi.
Başkanlar arasında ayrımcılık yapmıyorum
Eskişehir’deki 5 CHP’li belediye başkanına eşit mesafede olduğunu, hiçbir belediye başkanı arasında ayrımcılık yapmadığını söyleyen Çakırözer, “ Belediyelerimiz çok çalışkan ve aktif. Aynı gün içinde bazen bir belediyenin birden fazla etkinliği olabiliyor. Haberim olduğu sürece hepsine gitmeye çalışıyorum. Yerel yönetimlerimiz Eskişehir’de, başarımızın temel kaynağıdır. Genel Başkanımız ‘Eskişehir, CHP’nin kalesidir’ diyor. CHP’nin kalesi olmasını sağlayan, tabiî ki belediyelerin başarısıdır. Örgütümüzün de gücüdür ama aslen belediyelerin başarısıdır. Aman ‘Tepebaşı’nın etkinliklerini kaçırmayayım’ diye bir şey yok. Ama bizim kendi belediyemizin yaptığı bir şeyde olayım diye bir şeyim var. Gelen her davette belediye başkanlarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Ayrışma izleniminden fayda sağlamak isteyenler olabilir. Hepsi bizim başarımızın bir parçası. Bu başarı bir bütün olarak sağlandı. Tabiî ki her birinin ayrı özellikleri var bu başarıya katkı sağlayan. Bunu devam ettirmek gerekir” ifadelerini kullandı.
Almamız gereken daha 10 ilçe var
Eskişehir’in CHP’nin kalesi olarak kalmaya devam edeceğine vurgu yapan Çakırözer, “Almamız gerek daha 10 ilçe daha var. Bu algının daha da pekişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Biz milletvekillerine düşen görevler var. Parti örgütümüze düşen görevler var. Belediye başkanlarımıza düşen görevler var. Bir de hepimizin hep birlikte yapacağı işler var” dedi.
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.