BURHAN SAKALLI İSTİFA ETTİ

Odunpazarı eski Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın, Türk Dünyası Vakfı Genel Kurul üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi.

BURHAN SAKALLI İSTİFA ETTİ
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:10

 
Kasım ayında düzenlenen Türk Dünyası 2016 Yılı Yıllık Faaliyet Değerlendirme Genel Kurul toplantısına katılmayan Burhan Sakallı’nın, katılmama nedeninin arkasından istifa ettiği gerçeği ortaya çıktı. Sakallı, 16 Kasım’da Vakfa verdiği istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Değerli Genel Kurul Üyeleri işlerim dolayısıyla Türk Dünyası Vakfı faaliyetlerine ve toplantılarına katılamayacağımdan dolayı genel kurul üyeliğinden çekilmiş bulunuyorum. Vakıf olarak daha nice güzel işlere imza atılacağından emin olarak emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimi sunar iyi çalışmalar dilerim.” İstifasına gerekçe olarak işlerinin yoğunluğunu gösteren Sakallı, bu istifayla kafalarda soru işareti bıraktı.   
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.