BU YUMRUK TÜM TÜRKİYE’YE ATILMIŞTIR

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Büyükerşen’e yapılan saldırıya tepki göstererek, “Sayın başkanımıza vurulan o yumruk hepimize atılmıştır. Tüm Türkiye’ye atılmıştır” ifadelerini kullandı.

BU YUMRUK TÜM TÜRKİYE’YE ATILMIŞTIR
30 Temmuz 2017 Pazar 14:54

 
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Yılmaz Büyükerşen’e yapılan saldırıya tepki göstermek için bugün Eskişehir’e geldi. Büyükerşen’i makamında ziyaret eden Torun, geçmiş olsun dileklerini ileterek, belediye binası önünde Eskişehirlilere seslendi.
Torun, “Bu tür olaylar bizim huzurumuzu bozamaz. Eskişehir bir Avrupa kenti, bizim göz bebeğimizdir. Kimse Eskişehir’in huzurunu bozmaya çalışmasın çünkü Eskişehirliler buna izin vermez” dedi.
Yılmaz Büyükerşen’in, şehir içindeki bakanlık ve onlara bağlı olan müdürlüklerin taşınmazlarının nasıl kullanılacaklarına şehrin yerel yönetimi ve halkı ile birlikte karar verilmesi gerekir sözlerine atıfta bulunan Torun, “Bazıları hep milli irade milli irade diyorlar ama işlerine gelmediği zaman milli irade demiyorlar. Sayın başkanımıza vurulan o yumruk hepimize atılmıştır. Tüm Türkiye’ye atılmıştır. Çağdaş Türkiye’nin merkezi burası bende sayın başkanımızı örnek alan biriyim. Bir kez daha geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.