BU ÜLKEYİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, İstanbul'da 36’sı polis, 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısına tepki göstermek amacıyla Hamamyolu’nda bir araya geldi.

BU ÜLKEYİ BÖLEMEYECEKSİNİZ
13 Aralık 2016 Salı 14:42

Türk bayraklarının açıldığı açıklamada teröre lanet okundu, şehitler için dua edildi. Türkiye  Kamu-Sen İl Temsilcisi Haydar Urfalı,  son yıllarda iğrenç yöntemleriyle kargaşa, korku ve kaos yaratmaya çalışan hain terörün alçak yüzünü bir kez daha gösterdiğini, hepimizin yüreğini yakan büyük bir acıyı milletimize yaşattığını söyledi. Gencecik fidanların hain pusularda, patlatılan bombalarla şehit edildiğini ifade eden Urfalı, “Türkiye’miz iç ve dış kaynaklı terör saldırılarına karşı dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücade vermektedir. Zira hedefinde ülkemizin, birliğimizin, dirliğimizin ve huzurumuzun olduğu kirli bir oyun oynanmaktadır. Milli birlik ve beraberliğime saldıran başta PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif yolu kalmamıştır. Bizi terörle korkutmayı, sindirmeyi amaçlayanlar bilsinler ki, ülkemizi bu alçaklara bırakmayacak kararlılık, cesaret ve dirayete sahip bulunmaktayız. Her türlü terörizmin kuklalarına ve bunların kuklacılarına, finasörlerine ve işbirlikçilerinin topuna birden diyoruz ki, ‘Türk asla diz çökmez. Bu dersi Çanakkale’de, Sakarya’da, Afyon’da, Kıbrıs’ta  ve 15 Temmuz’da almadınsa, hazırız, buradayız, bekliyoruz ya da bekleyin geliyoruz’. Sağlam bir irade, sarsılmaz bir inanç ve güçlü bir sesle tüm dünyaya; ‘biz farklı anlayışlarda olabilir, zaman zaman aramızda ciddi tartışmalar da yaşayabiliriz, ancak cumhuriyetimize, demokrasimize ve milli irademize yönelen iç ve dış müdahaleye asla prim vermeyiz, böyle bir durum karşısında saflarımızı sıklaştırır, birbirimize kenetlenir omuz omuza gelir tek yumruk oluruz” mesajımızı bir kez daha haykırıyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.