Bu sene şampiyon olacağız

AK Parti Milletvekili Harun Karacan, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca ve Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ile birlikte Eskişehirspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Bu sene şampiyon olacağız
15 Ekim 2016 Cumartesi 18:21

Başkan Halil Ünal ile görüşen Karacan, takıma başarılar diledi. Karacan, bu sezon Eskişehirspor’un şampiyon olacağını belirterek, “Biz bir yere gittiğimiz zaman ses getiririz. Bereket getiririz. İnşallah burada, bunun yansımasını görürüz. Yeni stadyumla ilgili bazı sıkıntılar varsa bunları çözmeye çalışacağız. Bu sezon şampiyon olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Alpay Hocamız ve futbolcularımıza sonsuz güveniyoruz” dedi. Başkan Ünal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyanın sayılı örneklerinden olan bir stada kavuştuklarını belirterek, hükümete teşekkürlerini iletti. Başkan Ünal, Karacan’a Es Es forması hediye etti.
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.