BU İDDİALAR DOĞRU MU?

Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda görevli bir müdür yardımcısının, Vakıf çalışanlarına referandumda ‘evet’ oyu kullanmaları yönünde baskı uyguladığı iddia edildi.

BU İDDİALAR DOĞRU MU?
13 Nisan 2017 Perşembe 14:23

Esgündem26- Referanduma sayılı günler kalırken, Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarına, kurumda görevli bir müdür yardımcısı tarafından ‘evet’ oyu kullanmaları yönüne baskı yapıldığı ileri sürüldü. İddialara göre; kurumda görevli müdür yardımcısının, çalışanları tek tek odaya çağırdığı, referandumda evet oyu kullanmalarını yönünde baskı yaptığı iddia edildi. Yine aynı müdür yardımcısının çalışanlardan seçim günü kullandıkları oy pusulasının fotoğrafını çekip kendisine getirmesini istediği öne sürüldü. 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.