Beton karma makinesine düşerek can verdi

Yapımı için milyonların finanse edildiği 71 Evler’deki hastane inşaatında bir işçi beton karma makinesine düşerek can verdi.

Beton karma makinesine düşerek can verdi
14 Ekim 2016 Cuma 00:33

İş kazaları can almaya devam ediyor. Araştırmalara göre Türkiye’de 2016 yılının Ocak ile Eylül ayları arasında toplam bin 421 kişinin iş kazalarında hayatını kaybettiği belirlendi. Eskişehir’de de bir işçi düştüğü beton karma makinesinde can verdi.  71 Evler mahallesinde yapımı süren devlet hastanesi inşaatında çalışan Murat K., beton karma makinesinin başında iken henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı içene düştü. Düşme sonucunda makine içinde sıkışan Murat K., feci şekilde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine 110 itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri geldi. 110 itfaiye ekipleri ölen işçinin cesedini uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkarttı. Ardından Murat K’ın cesedi otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.