BERAAT EDEN POLİS VE FIRINCIYA CEZA

Gezi eylemleri sırasında Eskişehir'de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasında kararlar açıklandı. Korkmaz'a copla vuran polis Hüseyin Engin'e 7 ay ceza verildi.

BERAAT EDEN POLİS VE FIRINCIYA CEZA
05 Nisan 2017 Çarşamba 11:38

Gezi eylemleri sırasında Eskişehir’de polis tarafından dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz davasında yeni karar açıklandı. Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi Ali İsmail Korkmaz davasına ilişkin Yargıtay’ın bozma kararının ardından daha önce beraat eden polis Hüseyin Engin’e 7 ay 15 gün, fırıncı Ebubekir Harlar’a ise 6 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
Mahkeme Hüseyin Engin’e ilk kararda 6 ay hapis verdi. Kamu görevlisi ve copla olduğu için ceza 7 aya çıktı. Engin’in cezası ertelendi. Aile karar tepki gösterdi.
Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi Av. Gürkan Korkmaz, “Bugün Avukatlar Günü ama adalet inancım(ki yoktu)bir kere daha yara aldı! Bir gün herkese adalet gerekecek! Biz bitti demeden bu dava bitmez” sözleriyle tepkisini dile getirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.