BELEDİYELER UYARDI: BU OYUNA GELMEYİN

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1/25 binlik planlar için korsan matbu itiraz dilekçeleri hazırlanarak esnafa dağıtıldığı belirtildi.

BELEDİYELER UYARDI: BU OYUNA GELMEYİN
26 Ekim 2016 Çarşamba 19:09

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Eskişehir’in Anayasası olarak nitelendirilen ve Büyükşehir Meclisi’nden oy birliğiyle geçen 1/25.000’lik Nazım İmar Planı ile ilgili olarak,2009 yılında 1/25 binlik planın iptali için oynanan oyun tekrar sahneye kondu. Matbu itiraz dilekçesini hazırlayıp dağıtanlar, şimdi de Odunpazarı Küçük Sanayi Bölgesi için matbu itiraz dilekçesi dağıtıyorlar.
AYNI OYUNU OYNUYORLAR
2009 yılında matbu dilekçeler bastırıp dağıtarak ve mülk sahibi olmayanlara da imzalatılarak, ‘itiraz et’ kampanyası başlatanlar, meclisten oy birliğiyle geçen yeni planı da uygulatmamak için aynı oyunu oynamaya başladılar. Böylece Odunpazarı’ndaki Küçük Sanayi Sitesi’nin çöküntü alanı olarak kalması sağlanmaya çalışılıyor.  Matbu dilekçede Küçük Sanayi Sitesi’nin  1920 yıllarda kurulmuş bir dönemin tarihinin, kültürünün sembolü olduğu gibi komik iddialara yer verilerek, mevcut çöküntü alanın aynen korunması isteniyor. Art niyetli kişilerce yapılan bu girişime karşı Küçük Sanayi esnafını bu oyuna gelmemeleri konusunda Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyeleri olarak uyarırız.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.