“BAŞKAN ARTIK İLÇESİNE, GÖREVİNE DÖNMELİ”

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Tepebaşı Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarını sosyal medya üzerinden eleştirdi.

“BAŞKAN ARTIK İLÇESİNE, GÖREVİNE DÖNMELİ”
07 Ocak 2017 Cumartesi 17:40

 Kaynarca, Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç’ı göreve davet ederek, şu paylaşımda bulundu: “Başkan artık ilçesine, görevine dönmeli. Sayın Tepebaşı Belediye Başkanı, Alpu ilçemizde hayallerinin peşinden koşarken, Tepebaşı’nı unuttuğunu, gözden çıkardığını ifşa edip bir kara mizaha imza atmıştır. Sayın başkan lütfen ilçemize dönün ve başta belediye işleri olmak üzere ilçemizle ilgilenin. Size bir miktar kolaylık olsun diye aşağıdaki bazı örnek fotoğraflar ekledik. İyi niyetle çalışmak isterseniz oradan başlayabilirsiniz. Bir hatırlatma: Fevziçakmak, Gazipaşa, Şarhöyük, Sakintepe, Esentepe, Tepebaşı İlçemize bağlı ve sayın başkanın görev alanındaki şirin mahallelerimizdir.”







 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.