BASIN MENSUPLARI BÜYÜKŞEHİR İFTARINDA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı nedeniyle Eskişehir’de görev yapan basın mensuplarının katıldığı iftar yemeği düzenledi.

BASIN MENSUPLARI BÜYÜKŞEHİR İFTARINDA BULUŞTU
13 Haziran 2017 Salı 21:55

Eskişehir’de görev yapan basın çalışanları Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve basın kuruluşlarının köşe yazarları ile muhabirleri katıldı. İftar sonrası konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yılmaz Büyükerşen ''İnşallah kazasız belasiz bir basın yılı olur çünkü hiç belli olmuyor. Mütareke döneminde Mütareke basını diye bir dönem vardı şimdi de tek parti basınını göreceğiz hatta görüyoruz zaten.İnşallah daha kötüsünü görmeyiz. Allah sizi her türlü kumpastan, her türlü beladan korusun, aklınıza kaleminize güç kuvvet versin'' şekinde konuştu.Başkan Büyükerşen iftar yemeğine katılan basın mensupları ile daha sohbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.