Başbakan Yıldırım tarih verdi

Başbakan Binali Yıldırım, partisi AKP’nin referandum kampanyasına 7 Şubat’ta başlayacağını duyurdu.

Başbakan Yıldırım tarih verdi
21 Ocak 2017 Cumartesi 21:46

Anayasa değişikliği teklifinin ikinci turda da Meclis’ten geçmesi üzerine parti grubuna teşekkür konuşması yapan Yıldırım, “7 Şubat’ta enerji dolu, dipdiri olarak meydanlara inmek için sabırsızlanan bir grubu karşımda görmek istiyorum” diyerek referandum kampanyasının başlama tarihini de vermiş oldu.
MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sürece verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden başbakan, “Milletimiz de bu mücadeleyi evet oyuyla taçlandıracak, Türkiye yeni bir döneme girecek. Söz milletin, karar milletin” diye konuştu.

“Bugünlere sabırla ilerledik, sebatla ilerledik” diyen Yıldırım, “Bizim tek bir derdimiz var, çocuklarımıza daha güçlü, daha aydınlık, daha müreffeh bir ülke bırakmak. Bugün yazdığımız şu tarih son 12 günün, son 15 günün eseri değil, son 14 yılın hatta son 10 yılların mücadelesinin sonucudur. Bu sonuca ulaşmak için emek vermiş her bir isimsiz kahramanı buradan saygıyla yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.