BAKSAN KÖPRÜSÜNDE BÜYÜK TEHLİKE

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi'nden yapılan açıklamada, Baksan Köprüsünde yapılan incelemede ağır hasar oluştuğunun gözlediği belirtilerek konuyla ilgili adım atılması gerektiğine dikkat çekildi.

BAKSAN KÖPRÜSÜNDE BÜYÜK TEHLİKE
09 Kasım 2016 Çarşamba 15:39

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Çevre Yolu üzerinde Uluönder Mahallesi ile Baksan Sanayi sitesini bağlayan karayolu köprüsünde şubemiz tarafından yapılan incelemede ağır hasar oluştuğu gözlenmiştir. Çarpma Sonucu olduğu belirlenen bu hasarın bir kirişte çok ağır, iki kirişte ise hasar meydana getirdiği tespit edilmiştir. Üzerinde yoğun ve ağır tonajlı taşıt ve yaya trafiği mevcut olan köprüde ki bu hasarlar taşıyıcı sistemi zayıflattığı gibi can güvenliğini de tehdit etmektedir. Mesleki ve Toplumsal sorumluluğumuz doğrultusunda yetkilileri uyarmayı ve kamuoyunu bilgilendirmeyi bir görev kabul ediyoruz. Kamu vicdanını yaralayacak ve geri dönülmesi zor acılara neden olmaması için köprünün bir an önce trafiğe kapatılması gerekmektedir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.