BAKAN AVCI’DAN, GEZEN’E TEPKİ

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Kadıköy’deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin (MSM) kundaklanmasının ardından Gezen’in yaptığı açıklamalarla “tribüne oynadığını” düşündüğünü söyledi.

BAKAN AVCI’DAN, GEZEN’E TEPKİ
01 Mart 2017 Çarşamba 10:17

Kundaklama olayının ardından CHP’li Zeynep Altıok’un sanat dünyasına yönelik başka saldırıların da olabileceğine dair kendisine yazdığı mektuba ilişkin Avcı, “Kamuoyu önünde açık mektup filan gibi yollara başvurmasını yadırgadım. Hele hele bu tür şeylerle iktidar suçlanacaksa. Kendi babasını da kaybettiği Sivas olayları sırasında Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü’ydü, Kültür Bakanı da şu anda kendisiyle aynı partide olan bir başka arkadaşımızdı. Siyasi iktidarlarla bu tür olaylar arasında hemen bu tarz ilişkiler kurup bunlar üzerinden iktidarı suçlamak doğru değil” dedi. (Gerçek Gündem)
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.