AVCI: ESNAFIN SESİNİ DUYUN

Eskişehir’de esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Avcı, Büyükşehir Belediyesine seslenerek, "Esnafın sesini duysunlar. Belediye sorumluları esnaf arkadaşlarımızın bu meselesine sahip çıksınlar, çözüm yolları üretsinler” dedi.

AVCI: ESNAFIN SESİNİ DUYUN
28 Mart 2017 Salı 14:34

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Eskişehir’de bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir esnafın, mal indirecek bir yer olmadığı ve tüm esnafın da bu konuda şikayetçi olduğunu dile getirmesi üzerine Bakan Avcı, Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulundu. Defalarca yazı yazdıklarını dile getiren esnafa “Sadece buranın da problemi değil, Eskişehir’in birçok yerinde yapılması gerekiyor” diyen Bakan Avcı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne seslenerek, “Esnafın sesini duysunlar. Belediye sorumluları esnaf arkadaşlarımızın bu meselesine sahip çıksınlar, çözüm yolları üretsinler” şeklinde konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.