Asfalt çalışmaları sürüyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm sokaklarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Asfalt çalışmaları sürüyor
25 Kasım 2016 Cuma 13:01


Tepebaşı Belediyesi görev ve sorumluluk alanında bulunan tüm mahallelerde eşit hizmet anlayışıyla hizmet sunarken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sokaklarda bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İstasyon çevresinde asfaltlama çalışması yürüten ekipleri ziyaret eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, işçilerle sohbet etti. Başkan Ataç, Tepebaşı’nda 7 gün 24 saat, eşit ve doğru hizmet anlayışıyla çalıştıklarını kaydederek, “Ekiplerimiz tüm mahallerimizde çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Zaman zaman çalışmaları gezerek hem vatandaşlar ile sohbet etmeyi hem de yürütülen çalışmaları yerinde görmeyi amaçlıyoruz” ifadeleri kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.