Ankara Valiliği'nden , Akşener mitingine veto!

Akşener, Ankara'daki mitingin 'güvenlik' gerekçesiyle iptal edilmesine tepki gösterdi

Ankara Valiliği'nden , Akşener mitingine veto!
01 Nisan 2017 Cumartesi 21:59

MHP'den ihraç edilen ve referandum sürecinde ‘Hayır’ çalışması yapan Meral Akşener, Ankara Valisi'nin kendilerine 'sizi koruyamam' diyerek izin vermediğini söyledi. Akşener, "Şimdi atılmış, sıfatı olmayan bir gariban Meral Akşener'im. Bu fakirden bu kadar korkuyorlar onu da anlamıyorum. Ya ben kadın halimle kimseden korkmuyorum. Siz adam olarak benden niye korkuyorsunuz?" dedi.Meral Akşener, referandumda 'hayır' kampanyasını bugün Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde sürdürdü. Çerkezköy 29 Ekim Spor Salonu'nda taraftarlarıyla bir araya gelen Akşener, Ankara'da miting yapmak istediklerini ancak Ankara Valisi'nin "Sizi koruyamam" dediğini söyleyerek, şöyle dedi:
"Ankara'da miting yapmak istedik vali, 'sizi koruyamam' dedi. E kardeşim sen ne işe yararsın o zaman. Ankara'da Tandoğan veya Sıhhıye'de miting yapmamıza müsaade edilmedi. Halbuki siyaset bir iddia işi, bırakın verin miting meydanını kimse gelmiyorsa ben evime döneyim, babaanne olmaya. Ama oraya benim sıfatım yok, arkadaşlarımın da sıfatı yok, benim partimden attılar, bir partim de yok. Şimdi atılmış sıfatı olmayan bir gariban Meral Akşener'im. Bu fakirden bu kadar korkuyorlar, onu da anlamıyorum. Ya ben kadın halimle kimseden korkmuyorum. Siz adam olarak benden niye korkuyorsunuz? (T24)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.