ALZHEİMER HASTASI GÜNLERDİR KAYIP

Eskişehir'de pazardan evine dönmek için yola çıkan 75 yaşındaki Alzheimer hastası Selahattin Bel bir daha eve dönmedi

ALZHEİMER HASTASI GÜNLERDİR KAYIP
06 Aralık 2016 Salı 13:39

Nazan Sander ile Alzheimer hastası olduğu öğrenilen babası Selahattin Bel (75), Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavi işlemlerinin ardından Yenidoğan Mahallesi'ndeki evlerine doğru yola çıktı. Nazan Sander, evlerine yakın olan Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde kurulu olan pazar yerine uğrarken, babası Selahattin Bel'e de yorulmaması için eve gitmesini söyledi. Alışverişin ardından kendi evine giden Nazan Sander, bir süre sonra annesinden gelen telefonla babasının eve gitmediğini öğrendi. 
EN SON ÇAMLICA MAHALLESİ'NDE GÖRÜLDÜ
Babasını cep telefonundan arayan Sander, Bel'in Çamlıca Mahallesi'nde olduğunu söylemesi üzerine, 'telefonu birine ver sana yardımcı olsunlar' dedi. Bu sırada telefonun kapanması üzerine babasına bir daha ulaşamayan Sander, durumu polis ekiplerine bildirdi.
Bunun üzerine polis ve arama kurtarma ekipleri 75 yaşındaki Bel'i bulmak için arama çalışması başlattı.
İSTANBUL’A GİDECEĞİNİ SÖYLÜYORDU
Selahattin Bel’in 5 yıl önce İstanbul Küçükyalı’dan kızı Nazan Sander’in yaşadığı Eskişehir Odunpazarı’nda Erenköy Mahallesi’ne yerleştiği, zaman zaman İstanbul’a Küçükyalı Altıntepe’de bulunan eski evini özlediğini ve oraya gitmek istediğini söylediği öğrenildi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.