AK Partili Yalçın, gençleri ikna ediyor

Halk oylamasına sayılı günler kala Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın mesaisini evet çadırlarına gelen vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde neden ‘evet’ denilmesini anlatarak geçiriyor.

AK Partili Yalçın, gençleri ikna ediyor
11 Nisan 2017 Salı 13:50

Özellikle ilk kez oy kullanacak gençlerle sohbet eden ve gençlerin yeni sisteme yönelik sorularını cevaplayan Yalçın,  gençlere eski Türkiye'yi ve yeni sistem ile daha demokratik, hızlı büyüyen Türkiye nasıl olacak anlatıyor. Yeni sistem ile seçilme yaşının 18'e indirilmesi hakkında bilgilendirmede bulunan Yalçın, "yeni anayasa ile seçilme yaşını 18'e indiriyoruz, 9 milyon gencimize siyasetin kapılarını açıyoruz. Avrupa Birliği ülkelerinin yüzde 73'ünde, 51 ülkede milletvekilli seçilme yaşı 18'dir. Biz gençlerimize güveniyoruz 15 Temmuz'da tanklara göğüs germiş, ülkelerine sahip çıkan evlatlarımıza güveniyoruz" dedi.  
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.