ADALET İÇİN YÜRÜDÜLER

CHP İl Örgütü’nün öncülüğünde çok sayıda vatandaş adalet yürüyüşünde bir araya geldi.

ADALET İÇİN YÜRÜDÜLER
18 Haziran 2017 Pazar 19:50

Adalar Migros önünde toplanan Kalabalık sloganlar eşliğinde ES Park Alışveriş Merkezi önüne gelerek burada açıklama yaptı. Adalet Yürüyüşü’ne CHP İl Örgütü’nün yanı sıra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Milletvekili Utku Çakırözer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hafif yağmur altında gerçekleşen Yürüyüş CHP İl Başkanı Sinan Özkar’ın yaptığı konuşmanın ardından sona erdi.


Zafer bu ülkenin insanlarının olacaktır
Yürüyüşün sona ermesi ardından konuşma yapan CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Ak Parti’nin bu ülkede pek çok bir birine benzemeyen insanı yan yana getirdiğini belirterek şöyle konuştu: “Her işte bir hayır vardır. AKP’nin bu uygulamaları bir birine benzemeyen, ama ülkemiz ile ortak duyguları olan insanları bir araya getirdi. Ne mutlu bir aradayız. Ne mutlu bir birine benzemeyen, ayrı olan, ama bu ülke için çalışan, bu ülke için fedakarlık eden, hayatını dahi ortaya koyan bu kitleyi bir araya getirdiniz. Bu kitle sizin iktidarınızın sonunu getirecektir. Kendi ipinizi çektiniz. Bu insanları bir araya getirdiniz. Ne mutlu bize. Bu ülkenin haksızlığa uğrayanı, hukuksuzluğa uğrayanı, gerekçesiz tutuklanan insanları için genel başkanımız bir yürüyüş başlatmıştır. Eskişehir olarak destek veriyoruz. Arkadaşlar! Zafer sosyal demokratların, zafer liberallerin, zafer sosyalistlerin, zafer ülkücülerin, zafer ezilenlerin olacaktır. Yani zafer bu ülkenin insanlarının olacaktır. Yani hepimizin olacaktır. Kutlu olsun”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.