71 EVLER VE ŞEHİR HASTANESİ KAVŞAĞI İNŞAATINI KENDİSİ BAŞLATTI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Şehir Hastanesi’nin girişi ve 71 Evler mahallesine giriş için yapılacak kavşak çalışmalarını kendi kullandığı iş makinesi ile başlattı.

71 EVLER VE ŞEHİR HASTANESİ KAVŞAĞI İNŞAATINI KENDİSİ BAŞLATTI
05 Mayıs 2017 Cuma 16:26

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile 71 Evler kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Karacan, “Hükümetimizin yollara vermiş olduğu önemi artık herkes çok iyi biliyor. Bizler halkımızın refahı ve güvenliği için yapılması gereken her projenin arkasındayız. Bugün burada Eskişehir’imize kazandırılan şehir hastanesinin girişi ve 71 evler mahallesine çevre yolundan girişi sağlamak için düzenlediğimiz kavşak çalışmasının ilk etabı olan servis yollarının çalışmasını başlattık. En kısa sürede bitecek olan bu yolun şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.