5 SAATTE 5 BİN İMZA

CHP İl Gençil Kolları, cinsel istismar düzenlemesine karşı, Adalar Migros ve Espark Alışveriş Merkezi önünde imza kampanyası başlattı. Kampanya yarın da devam edecek.

5 SAATTE 5 BİN İMZA
19 Kasım 2016 Cumartesi 17:58

Kampanya hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, “CHP Gençlik Kolları olarak, Türkiye’nin tüm illerinde eş zamanlı olarak bir imza kampanyası başlattık. Amacımız toplumda bir algı uyandırmak ve yasanın ne kadar yanlış olduğunu insanlara anlatmak. Adalar Migros ve Espark önünde stant açtık. Yarında devam edecek.  Topladığımız imzaları CHP Genel Merkezi’ne göndereceğiz. 5 saat içerisinde 5 bin imzaya ulaştık” dedi. İmza kampanyasına CHP Milletvekili Utku Çakırözer ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da destek verdi.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.