15 PROJEDEN 10’U TAMAM

Bakan Avcı, 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı'ndan tamamlanmak üzere devralınan 15 projeden 10'unun tamamlandığını söyledi.

15 PROJEDEN 10’U TAMAM
27 Kasım 2016 Pazar 17:32

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Anemon Otel’de düzenlenen Türk Dünyası Vakfı 2016 Yıllık Değerlendirme toplantına katıldı.  Bakan Avcı, toplantıda yaptığı konuşmasında, Türk Dünyası Vakfı olarak güzel ve önemli projelere imza attıklarını belirterek, Eskişehir’e kalıcı birçok eser kazandırdıklarını, var olan tarihi eserleri de onararak Türk Dünyasının hizmetine sunduklarını aktardı.  Türk Dünyası Vakfı’nın Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı’ndan devir aldığı yarım kalan işleri tamamlamak üzere olduğunu belirten Avcı, “Ajanstan tamamlanmak üzere alınan 15 projeden 10’u tamamlandı. Kalan 5 projeden üçü Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün sorumluluk alanına girdiği için üç projeyi Vakıflar Genel Müdürlüğü ve diğer kurumlar yapıyor. Diğer iki proje de tamamlanmak üzere” dedi.  
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.