1 MAHALLE 10 HANE BOL MUHABBET

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca iftar sofralarına konuk oluyor, vatandaşların sorunlarını dinliyor.

1 MAHALLE 10 HANE BOL MUHABBET
16 Haziran 2017 Cuma 13:28

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve  teşkilatı, her akşam bir mahallede iftar sofralarına konuk oluyor. Ramazan ayı boyunca,  her akşam en az 1 farklı mahallede yaklaşık 10 hanede İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarının katılımı ve desteği ile mahalle teşkilatlarının öncülüğünde iftar açtıklarını belirten Başkan İbrahim Yılmaz Kaynarca, tüm mahalle sakinlerinin toplanıp, çay sohbeti yaptığı Ramazan akşamlarının, hala değişmeyen bazı değerlerin yaşandığının kanıtı olduğunu ifade etti. Kaynarca, “Teyzelerimiz, amcalarımız, torunlarını alıp geliyorsa, hanımefendiler ve beyefendiler o kadar iş yoğunlukları arasında, bizlere  zaman ayırıp sohbetlerimize katılıyorlarsa, bu bizim için son derece gurur vericidir” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.