Ziraat Odaları’ndan atama kararına tepki

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdan Alkan’ın daha Eskişehir’e atanalı bir yıl olmadan başka bir kentte tayini çıktı. Eskişehir’deki, Ziraat Odaları Başkanları, Alkan’ın atama kararına tepki göstererek, “Müdürümüz Eskişehir’de kalsın” dedi.

Ziraat Odaları’ndan atama kararına tepki
05 Kasım 2018 Pazartesi 12:55

Eskişehir’deki, Ziraat Odaları adına açıklama yapan Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alkan’ın Eskişehir için faydalı projeleri hayata geçirdiği belirterek,  “Eskişehir’e ilk defa çiftçiyle birlikte proje üreten bir müdür geldi.  Projeleri bizi çok heyecanlandırdı. Bugüne kadar bildiğim 30’a yakın projesi var” dedi.

 Oda başkanları olarak Müdür Alkan’ın gitmesini istemediklerini söyleyen Şen, “Hayalimizde olan çoğu şeyi kendisi başlattı. Eskişehir tarımının önünü açabilirdi. Biz bu tayini hazmedemiyoruz.  Odalar olarak arkasındayız.  Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Cumhurbaşkanımıza, Tarım Bakanımıza, siyasilerin hepsine yazı yazacağız Kendisini biraz tanıyınca onunla da konuşmuştuk. ‘Ben maşallah dersem siz gidersiniz…’ Ne kadar maşallah dediysem o adamlar gitti.  Maşallah dedim, çok kısa sürdü. Bizi heyecanlandıran bir müdür gelmişti, yarım kalmasını da istemiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.