Zihni Çalışkan Es Es için umut verdi

Çalışkan, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i istifaya davet etmesiyle ilgili soruyu yanıtladı.

Zihni Çalışkan Es Es için umut verdi
15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:39

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan bugün düzenlediği basın toplantısında bir gazetecinin Halil Ünal'ın Büyükerşen'i istifaya çağırdığını hatırlatması üzerine"Eskişehirspor milli ve manevi değerimiz. Takımımızı tüm taraftarlarımızla çok seviyoruz. Eskişehirspor'a ilişkin yapmamız gereken ne varsa, zaman fark etmeksizin çaba sarf ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa bunun en iyisini yapacağımızdan, kulübümüze katkımızın olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kulüp başkanımızla milletvekillerimiz ve bizim görüşmelerimiz devam ediyor. Umut ediyoruz iyi bir sonuç alınır. Eskişehirspor'u da layık olduğu yerde hep birlikte görmeye devam ederiz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.