Yusuflar Köyü Derneği yeni başkanını seçti

Yusuflar Köyü Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği genel kurula gitti. İki listenin yarıştığı genel kurulda Himmet Çelik başkanlığa seçildi.

Yusuflar Köyü Derneği yeni başkanını seçti
16 Nisan 2021 Cuma 08:48

Eskişehir Tepebaşı İlçesine bağlı Yusuflar Köyü’nün sosyal kültürel faaliyetlerini yürüttükleri Yusuflar Köyü Kültür Sosyal Dayanışma Derneği 12. genel kurulunu gerçekleştirdi. Çift liste ile gerçekleşen genel kurulda dernek başkanlığına Himmet Çelik seçildi. Bundan sonraki süreçte köy halkının sosyal ve kültürel açıdan taleplerini daha fazla karşılamaya çalışacaklarını belirten Çelik, Köyü tarihçesi ile ilgili çalışmaları hızlandıracağız. Ayrıca pandemi gibi zorlu bir süreçten geçerken hemşehrilerimiz arasında dayanışmayı üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.