Yunusemre Devlet Hastanesi karıştı

Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi’nde görevli kadın doğum uzmanı Doktor Samet Temel, kendi çektiği video ile hastane yönetiminin kendisine mobing uyguladığını iddia etti.

Yunusemre Devlet Hastanesi karıştı
26 Mart 2021 Cuma 01:39

Yunusemre Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayları kendi cep telefonu ile çeken kadın doğum uzmanı Samet Temel kendisine mobing uygulandığını belirterek, odasından kovulduğunu iddia etti.  Doktor Temel yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi: Şuanda şahıslar tarafından odamdan kovuluyorum. Şuanda müdür olduğunu iddia eden bir bey ve güvenlik görevlileri tarafından odamdan kovuluyorum. Bu bir mobingdir. Hastane idaresi tarafından bana mobing uygulanıyor. Bunları yargıda mutlaka kullanacağım. Zaten olay yargıya intikal etmiş durumda. Ben şuanda yıllık izindeyim. Odamdan eşyalarımı toplamak için geldim. Bu görevliler beni zorla odamdan atmaya kalktılar. Halklarından gerekli işlemleri yapmalarını yargıdan isteyeceğim. Kendileri şuanda kaçmaktalar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.