YOL SORUNU KOORDİNASYON TOPLANTISINA TAŞINDI

​​​​​​​2019 yılı üçüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında Mahmudiye, Seyitgazi ve Mihalıççık ilçelerinde yol sorunları gündeme geldi.

YOL SORUNU KOORDİNASYON TOPLANTISINA TAŞINDI
09 Temmuz 2019 Salı 15:41

2019 yılı üçüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında Mahmudiye, Seyitgazi ve Mihalıççık ilçelerinde yol sorunları gündeme geldi.

Seyitgazi Kaymakamı Murat Demirbilek, Kırka- Çatören Kavşağında yol yapımındaki hatadan dolayı sıklıkla ölümlü trafik kazalarının yaşandığını ifade etti. Bir diğer yol sorununa değinen Mahmudiye Kaymakamı Salih Sak, Eskişehir-Konya Karayolu İsmetpaşa Kavşağı’nda kazaların meydana geldiğini kavşağa altgeçit yapılması gerektiğini ifade etti. Mihalıççık Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ise Mihalıççık-Eskişehir karayolunun ne zaman gündeme alınacağını sordu.

Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Rıza Mucukgil ise sorunların genel müdürlüğe iletileceğini belirtti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.