‪ YILMAZ HOCA’DAN YKS PAYLAŞIMI

Yurttaşlar, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın tarihinin öne çekilmesi kararına sosyal medyada #emeğimizoyuncağınız etiketiyle tepki gösterdi

‪ YILMAZ HOCA’DAN YKS PAYLAŞIMI
05 Mayıs 2020 Salı 00:29

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Kabine Toplantısı’nın ardından açıkladığı LGS ve YKS sınavlarının tarihlerinin değiştirilmesi kararı yurttaşların tepkisini çekti.

Yurttaşlar 25-26 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılması planlanan YKS sınavının öne çekilmesine sosyal paylaşım sitesi Twitter’da #emeğimizoyuncağınız etiketiyle tepki gösterdi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Sevgili gençler, sizler bu ülkenin aydınlık ve umutlu yarınlarısınız. Moralinizi bozmadan çalışmaya devam edin. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyor, gözlerinizden öpüyorum!” dedi.

Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) 27-28 Haziran'da, Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) 20 Haziran'da, Askeri Öğrenci Sınavı’nın ise 14 Haziran'da yapılacağını bildirmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.