Yılmaz Hoca’dan Ramazan Bayramı mesajı

Ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinde yaşayan ve bir kısmı da ne yazık ki haksız uygulamalar ve zülüm altında acı çeken Müslümanların Ramazan Bayramını kutluyorum.

Yılmaz Hoca’dan Ramazan Bayramı mesajı
11 Mayıs 2021 Salı 13:58

Ramazan bayramanı dolayısıyla yayınladığpı mesajda Büyükerşen şu ifadelere yer verdi: Dini bayramlarımızın bizler için ne kadar önemli ve özel günler olduğunu çocukluğumuz beri hepimiz biliriz. Alınan yeni ayakkabılarımızı yastığımızın altına uyuduğumuz günleri unutmak mümkün değil. El öpüp harçlık aldığımız, yıllar içinde yetişkin birer insan olarak harçlık vermeye başladığımız günler hepimizin aklında. Büyüklerimizi ziyaret edip, küçüklerin kapımızı çalmalarını heyecanla beklerdik. Umuyorum o güzel bayram günlerine önümüzdeki yıllarda tekrar döneceğiz.

Ancak içinde bulunduğumuz salgın döneminde bu yıl da bayramı evlerimizde geçireceğiz. Sizlerden ricam odur ki, lütfen kurallara harfiyen uymaya devam edelim. Salgın konusunda rakamlar hızla düşmeye başladı. Bu sıkıntılı günleri tekrar yaşamamak için biraz daha dişimizi sıkmamız gerekiyor.

Bu vesileyle tam vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını bir kere kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.