YILMAZ HOCA SU ZAMMI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Meclisinde suya yapılan zam tartışması yaşandı. AK partililer’in zam ile ilgili sorularını yanıtlayan Büyükerşen, AK Parti'nin çoğunluğu olduğunda ESKİ zam talebinde bulunduğunda gereken yapılmadı. Yani yeterli oranda zam yapılmadı. 'Bunlar küçük küçük birikiyor, sonunda büyük zam yapmak zorunda kalacaksınız' demiştim” diye yanıt verdi.

YILMAZ HOCA SU ZAMMI İLE İLGİLİ KONUŞTU
09 Aralık 2019 Pazartesi 18:10

AK Partililere “Partinizin kaybetmesişnin nedeni işte bu yaptığınız siyasettir” diye yüklenen Büyükerşen, Zihni Çalışkan’ın açıklamalarına ise yanlış bilgilerle dolu olduğunu belirtti. Büyükerşen, yapılan zammın fazlalığını  geçmiş dönemlerde AK Partililerin izin vermediği fiyat artışlarından kaynaklandığını belirterek, “Siyaset yapmanızı saygıyla karşılıyorum ama boşa çıkacak iddialarla gelmeyin. ESKİ ve Belediye Meclisi'nde geçen Mecliste çoğunluktaydınız. Böyle yapmayın diyordum. Türkiye'de enerji, ekmek ve süte kadar yapılan zamlar ortada. Dolar ve Euro’nun hali ortada. Ekonomik kurallara siyasi amaçla engellemelerle hakim olamıyorsunuz. Bugün yaşananlar sonuç. Daha fazla konuşmak istemiyorum.  AK Parti'nin bu ülkenin önemli bir partisi olduğunu düşnüyorum. Partinizin bu duruma gelmesi, kaybetmesinin nedeni işte bu sizin yaptığınız siyasettir." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.