YILMAZ HOCA OKURLARIYLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yaşamanın anlatıldığı ‘Zamanı Durduran Saat’ isimli kitabını Eskişehir Kitap Fuarı’nda imzaladı. Başkan Büyükerşen’in imza gününe kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

YILMAZ HOCA OKURLARIYLA BULUŞTU
15 Aralık 2019 Pazar 16:16

Kapılarını hafta içerisinde açan ve her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Eskişehir Kitap Fuarı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de okurlarıyla buluştu. Türk eğitim sistemine yaptığı katkının ve Eskişehir’e kazandırdığı eserlerin hayata geçiriliş anılarının paylaşıldığı, Cemalattin Taşçı tarafından kaleme alınan ‘Zamanı Durduran Saat’ isimli kitabı yüzlerce kitapsever imzalatarak Başkan Büyükerşen ile fotoğraf çektirdi.

Başkan Büyükerşen’in kitaplarını imzalayacağı Doğan Kitap standında Eskişehirli kitapseverler uzun kuyruklar oluştururken, Başkan Büyükerşen de  okurları ile yakından ilgilenerek sohbet etme fırsatı yakaladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Kitap Fuarı’na destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Büyükerşen, Eskişehirlilerin diğer illere göre daha çok kitap okuduğunu ifade etti. Büyükerşen “Zamanı Durduran Saat kitabımızın ilk baskısını yaptığı günden bu yana hala böyle ilgi görmesi bizleri çok mutlu ediyor. Kitaplara ve Eskişehir Kitap Fuarı’na gösterilen ilgi çok sevindirici. Ayrıca şehrimiz kitap okuma alışkanlığı yüksek olan kentlerin başında geliyor. Başta çocuklar olmak üzere tüm gençlere kitapları sevdirmek ve okuma alışkanlığı edinmelerine destek olmak amacıyla düzenlenen kitap fuarlarının büyük önem taşıdığına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Kitap Fuarı’na destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren imza etkinliğinde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca Eskişehirliler Kitap Fuarı’nın son gününde fuara büyük ilgi gösterirken, girişte uzun kuyruklar oluştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.