Yılmaz Hoca: Halkımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönettiği büyükşehir belediye başkanları Adana'da 'Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması'nda bir araya geldi. Toplantıya katılanlar arasında yer alan Yılmaz Büyükerşen, "Gayelerimiz ve sorunlarımız ortak. Halkımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yılmaz Hoca: Halkımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz
07 Şubat 2020 Cuma 13:01

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile CHP Adana milletvekilleriyle ilçe belediye başkanları katıldı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşem, "Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla Adana'da bir araya gelerek finans, kooperatifçilik, kırsal kalkınma, iklim değişikliği ve çevre kirliliği konulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Gayelerimiz ve sorunlarımız ortak. Halkımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ev sahipliğinde 3. kez bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları kooperatifçilik, kırsal kalkınma, iklim değişikliği, çevre kirliliği ve belediyelerin finans durumları konularında bir toplantı gerçekleştirdi. Gayelerinin ve sorunlarının ortak olduğunu belirten Başkan Büyükerşen “Ülkemizin birçok anlamda zor günlerden geçtiği şu günlerde hayata geçireceğimiz projeler ile yurttaşlarımızın yüzünü biraz olsun güldürmek, yaşadıkları kentlerde huzurla yaşamalarını sağlamak amacıyla tekrar bir araya geldik. Gündemimizde

belediyelerimizin finans durumları, kırsal kalkınma ve kooperatifçilik, iklim değişikliği ve çevre var. Bunun yanı sıra alanında uzman kişilerce farklı konularda da bilgilendiriliyoruz. Neredeyse Türkiye nüfusunun yarısına hizmet veren belediyeler olarak bu toplantıları çok önemsiyoruz. Çünkü hepimizin gayeleri ve sorunları ortak. Ortaya çıkan fikirler, öneriler ve kendi şehirlerimizde hayata geçirdiğimiz projeler birbirimize ilham kaynağı oluyor. İnanıyorum ki bu paylaşımlar sayesinde yaşadığımız

kentlere daha fazla huzur ve daha fazla bereketi getirecek, ekonomik kalkınmayıyerelde hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.