Yılmaz Hoca: Gerçeklerle seçimi kazanamayacaklarını görenler, uydurulmuş bilgilerle kazanmaya çalışıyorlar

Son günlerde bazı AK partililer tarafından paylaşılan sahte broşüre karşı oldukça sert konuşan Yılmaz Büyükerşen, "Muhatapları bilmelidir ki, çeşmeden akan ve yasal yükümlülük gereği Valilik İl Sağlık Kurulu tarafından sürekli denetimi yapılan içme suyu hakkında yapılan karalama çabaları, suyumuzun değil ama bu zihinlerin ne kadar zehirli olduğunu gösteriyor" dedi. Büyükerşen ayrıca Hatipoğlu'nun çevre yolunu Büyükşehir Belediyesi engelledi sözlerine de yanıt verdi: Üzülerek görmekteyim ki, gerçeklerle seçimi kazanamayacaklarını görenler, uydurulmuş bilgilerle kazanmaya çalışıyorlar.

Yılmaz Hoca: Gerçeklerle seçimi kazanamayacaklarını görenler, uydurulmuş bilgilerle kazanmaya çalışıyorlar
26 Şubat 2024 Pazartesi 19:39

İşte Büyükerşen'in o açıklaması:  Ne yazıktır ki, Eskişehir'de bir kesim, siyaset yapmayı gerçek dışı bir takım bilgileri yayıp kazanmak zannediyor.

Bunun örneklerini bundan önceki seçim süreçlerinde de yaşadık. O yüzden şaşırmıyoruz. Hatırlarsınız yaklaşık üç yıl önce, bir partinin il başkanı ve yöneticileri, minibüsleri Kalabak Su konusunda bir takım gerçek olmayan bilgilerin yer aldığı görsellerle kaplayıp şehirde dolaştırmışlardı. Şimdi ise yeniden aynı senaryoyla karşı karşıyayız.

Kalabak Su logomuz kullanılarak ve Alo Kalabak sipariş telefonu verilerek bir broşür sosyal medyada dolaştırılıyor ve insanların zihinleri zehirlenmek isteniyor. Muhatapları bilmelidir ki, çeşmeden akan ve yasal yükümlülük gereği Valilik İl Sağlık Kurulu tarafından sürekli denetimi yapılan içme suyu hakkında yapılan karalama çabaları, suyumuzun değil ama bu zihinlerin ne kadar zehirli olduğunu gösteriyor. Üstelik bir büyükşehir belediye başkan adayı da kameraların önünde şebeke içme suyu hakkında ulu orta, gerçeklikle hiç bir alakası olmayan yalan ifadeler kullanıyor. Üstelik bu ilk de değil. Daha bir kaç gün önce bu aday, Çevre Yolu yapımının Büyükşehir tarafından engellendiğiyle ilgili doğru olmayan bir bilgiyi doğruymuş gibi aktarmıştı. Bir başka yerde de Şehir Hastanesi'nde bir belediye başkanımız ile karşılaştığını söylemiş, belediye başkanımız da anında kendisini yalanlamıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi adayları, hiç bir zaman ve zeminde, bu tür halkı algı yaratarak zehirlemeye yönelik bir siyaset yapmamıştır ve yapmayacaktır. Eskişehir halkının siyasetin çirkin yüzünü gördüğünü ve bundan derin bir üzüntü duyduğunu biliyorum. Üzülerek görmekteyim ki, gerçeklerle seçimi kazanamayacaklarını görenler, uydurulmuş bilgilerle kazanmaya çalışıyorlar. SEVGİLİ ESKİŞEHİR HALKI, YALANLARA İNANMA!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salim - 2 ay önce
Proje varmı? Proje yoksa ortalığı işgal etmelim ............................2 dönemdir tek bir proje yok evden yönetim ancak bu kadar oluyor........................
Avatar
Hasan Ali inceer - 2 ay önce
Hocam ERZURUM'LU teyo emmi sayenizde işsiz kaldı ADNAN MENDERES 3 UÇAK DOLUSU ALTIN KAÇIRDI YALANINI Kim gazetede yazdı