Yılmaz Hoca: Bu şehre renk katan tüm evlatlarımın gözlerinden öpüyorum

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından 81 ilde 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri' araştırmasında, Eskişehir yine zirvede yer aldı. Eskişehir’i Ankara takip etti.

Yılmaz Hoca: Bu şehre renk katan tüm evlatlarımın gözlerinden öpüyorum
24 Temmuz 2023 Pazartesi 13:36

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından 81 ilde 'Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri' araştırmasında, Eskişehir yine zirvede yer aldı. Eskişehir’i, Ankara, Çanakkale, Aydın, Muğla takip etti. ÜNİAR’ın yapmış olduğu araştırmayı değerlendiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “ÜNİAR'ın her yıl hazırladığı ve bu yıl 40 bine yakın öğrenciyle yapılan araştırma sonucunda ortaya çıkan Öğrenci Dostu Üniversite Şehirleri sıralamasında Eskişehirimiz bu sene de öğrencilerin yaşamaktan en memnun olduğu kent oldu. Bu şehre renk katan tüm evlatlarımın gözlerinden öpüyor, gençler için bu kenti yaşanabilir kılan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.