Yılmaz Hoca: Ben artık bayrağı bir Cumhuriyet kadını ve hukukçu Ayşe Ünlüce’ye devrediyorum

1965’te kurulan Anadolu Yıldızı Eskişehirspor’un efsane futbolcuları ile Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, iş insanı Hulusi Zaim Buyan’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Yılmaz Hoca: Ben artık bayrağı bir Cumhuriyet kadını ve hukukçu Ayşe Ünlüce’ye devrediyorum
07 Mart 2024 Perşembe 14:53

  Düzenlenen anlamlı buluşmada Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce’nin, “Ayşe Başkan” tezahüratları ve alkışlar eşliğinde salona gelmesi sonrası burada bir konuşma yapan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “25 yıl Eskişehir’de hep birlikte çok güzel işlere imza attık. Ben artık bayrağı bir Cumhuriyet kadını ve hukukçu Ayşe Ünlüce’ye devrediyorum. Sizlerin de ona olan bu desteğiniz ve sahip çıkmanız beni gururlandırıyor. Eskişehir’in kent kimliğini koruyacak, şehrimizi en güzel şekilde temsil edecek olan Ayşe Ünlüce ile bu güzellikler aynen devam edecek. Türk futboluna adını altın harflerle yazdırmış olan siz efsane futbolcularımıza da şehrimiz adına bir teşekkürü borç biliyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce de gösterilen nezakete ve verilen desteğe teşekkür ederek, “Hep birlikte şehrimizi korumaya, geliştirmeye ve geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Eskişehirspor’a gelecek dönemde de imkânlarımız ölçüsünde destek olmayı sürdüreceğiz. Bu anlamlı buluşmada aranızda olmaktan onur ve gurur duydum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından efsane futbolcular adına Hüdai Doğu, İsmail Arca ve Vahap Özbayer, daveti gerçekleştiren Hulusi Zaim Buyan’a teşekkür ederek çiçek verdi. Ayrıca Başkanlar Büyükerşen, Kurt ve Ataç ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’ye Eskişehirspor ve Eskişehir’deki tüm spor branşlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Davet, söylenen Eskişehirspor marşları ve yapılan sohbetlerle tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.