Yılmaz Büyükerşen’den Hatipoğlu’na: O konutları hangi arsalarına yapacaksın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Odunpazarı’nda yapılan mitingde konuşan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Hatipoğlu’nun İYİ Parti’den AK Parti’ye geçmeden önce sarf ettiği sözleri hatırlatarak “Çok Üzgünün. Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı” dedi.

Yılmaz Büyükerşen’den Hatipoğlu’na: O konutları hangi arsalarına yapacaksın!
08 Mart 2024 Cuma 17:05

Odunpazarı’nda yapılan CHP mitinginde konuşan Yılmaz Büyükerşen, Hatipoğlu’nun "25 bin konut yapacağım" sözlerini hatırlatarak, “Eskişehir’den böyle bir genç yetişmez. “25 bin ev yapacağım” diyor. 25 bin konutu arsalarından hangisine yapacaksın. Ancak, boş arsalar var, o boş arsaların sahibi kim? Hangi arsana yaptıracaksın 25 bin konutu” dedi. Hatipoğlu’nun İnci taneleri dizisiyle ünlenen Dilber şarkısı ile oynamasını da eleştiren Büyükerşen,  “Eskişehir’de belediye başkanı olacak kişi Dilberle çifte telli olmaz. Eğer çiftetelli oynayacak bir belediye başkanı seçerse Eskişehirlilerin vay haline” dedi.

Hatipoğlu’nun AK parti’ye geçmeden önce bir televizyon programında yaptığı konuşmayı işaret eden Büyükerşen, “Bizim Eskişehir’den böyle siyasetçiler çıkmamalıydı. Aday olmadan evvel bu arkadaşımız gazeteciler ile yaptığı röportaj yapıyor O röportajda gazeteciler soruyor, diyorlar ki “İYİ Parti’den milletvekili seçildiniz ama sizin  İktidar partisine geçeceğiniz söyleniyor ne diyorsunuz. Asla ben bindiğim araçtan inmem diyor . bu röportajdan birkaç gün sonra iktidar partisine iltica ediyor. İYİ partililerden aldığı oyların borcunu dahi düşünmüyor” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan köse - 2 ay önce
Çok Haklısınız hocam Yalnız bu Bir partiden istifa edip diğer partiye geçmenin önderliğini Siz yaptınız dsp'den istifa edip CHP'ye Siz geçtiniz aynı zamanda şunu da sormak lazım acaba Nebi Hatipoğlu iyi Parti'den istifa edip de camiye gitseydi ne tepki verdiniz
Avatar
muhafız - 2 ay önce
1 Dsp den chp ye ilk siz geçtiniz
2 İmar yasasından siz yararlandınız
3 25 bin ev oldugu yerde imar olacak diyor bildiginiz başka birşey varsa açıklayın
4 Yuvarlak cümlelerden ziyade projeniz varmı ne yapacaksınız onları açıklayın 5 dönemdir o benim memurum o yapamaz o petrolcu bunları geçelim artık
Avatar
Harun M - 2 ay önce
25 konut sıfırdan yapılmayacak kentsel dönüşümle yapılacak. aynı vaadi Ayşe hanımda veriyor. peki o nereye yapacak