YILMAZ BÜYÜKERŞEN: SİLUET YOK

Cassaba Modern'deki heykel açılışına katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükereşen Tepebaşı ilçesinde inşa edilen çok katlı binaları beğenmediğini söyledi.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN: SİLUET YOK
04 Mayıs 2019 Cumartesi 19:05

Cassaba Modern'deki heykel açılışına katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükereşen Tepebaşı ilçesinde inşa edilen çok katlı binaları beğenmediğini söyledi. Büyükerşen,  “Bina değişikliklerin büyük bir bölümü Odunpazarı’nda Kazım gelinceye kadar yoktu. Turizmle ilgili kısımlarına daldı. Modern çok projeler yapacaktır. O yüzden inşaat sektörü Tepebaşı’na kaydı.  Ben bu binaları eleştiriyorum, siluet yok. Kimi 10 kat kimi 8 kat. Allah’tan çağdaş inşaat malzemelerinin kullandığı döneme rastladık. O yüzden cepheler bir başka oldu.  Estetik kurulu kurduk belediyede cephelere karışıyoruz. Hilton Oteli’nin sahibi otelin dışını kapkara  kapladı. Onun için 18 bin lira ceza ödedi belediyeye” dedi.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.