YILMAZ BÜYÜKERŞEN'E ANLAMLI ÖDÜL

Türkiye Yardım Sevenler Derneği tarafından, kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla verilen "Gönül Ödülleri" sahiplerini buldu.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN'E ANLAMLI ÖDÜL
19 Şubat 2018 Pazartesi 18:51

Dernek Başkanı Birsen Eldem, Vakıfbank Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, derneğin siyasi yönü olmayan sosyal bir refah kuruluşu olduğunu belirtti.

Eldem, "Esas amacımız, dünyanın en değerli varlığı olan insana hizmet etmektir. Bizim için renk, dil, din ve ırk ayrımı yoktur. 90 yıldır adını Atasından almanın haklı gururu ve sorumluluğu ile şeffaf, sürdürülebilir, birlik ve beraberlikle çalışmalar yürütüyoruz." diye konuştu.

Kuruluştan bu yana eğitime önem verdiklerine değinen Eldem, geçen yıl öğrenci bursları, bağışlar ve eğitim yardımlarının 377 bin 651 liraya ulaştığını bildirdi.

Eldem, bu yıl ise 520 bin lira eğitim desteği vereceklerine dikkati çekerek, "Doğudan batıya, kuzeyden güneye birlik ve beraberlik duyguları içerisinde hizmet götüren bir Cumhuriyet kuruluşuyuz. Aydın, çağdaş, birbirini seven, anlayan ve hoşgörülü bir neslin yetişmesi için çocuklarımızın yanında olduk, olmaya devam edeceğiz." dedi.  

- Dört kategoride ödül verildi

Dernek tarafından  90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla "Gönül Ödülleri", "Şilt Ödülleri", "Kristal Özel Şilt Ödülleri" ve "Plaket Ödülleri" olmak üzere dört kategoride 51 kişiye ödül verildi.

Gönül ödüllerine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sinema Sanatçısı Mehmet Aslantuğ, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Üstün Ezer, Ampute Milli Takımı başta olmak üzere 11 kişiye "Gönül Ödülleri" takdim edildi.

Mehmet Aslantuğ, ödül töreninde Türkiye'nin aydınlık yarınları için çalışan derneğe ve gönüllerine teşekkür ederek, Türkiye Yardım Sevenler Derneğinden ödül almaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Törende, İsmet İnönü'nün torunu CHP Ankara Milletvekili Gülsün Bilgehan ve Büyükerşen de birer konuşma yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.