YILMAZ BÜYÜKERŞEN'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, özelleştirileceği açıklanan Eskişehir Şeker Fabrikası ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

YILMAZ BÜYÜKERŞEN'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
23 Şubat 2018 Cuma 15:57

Ülkenin stratejik kuruluşları olan, üretim, verimlilik ve rekabeti açısından kentin önemli katma değerlerini oluşturan şeker fabrikaları özelleştiriliyor. İlk planda 15 fabrikanın özelleşeceği, Eskişehir, Ankara gibi arazisi değerli fabrikalar ise ikinci ihale ile satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesine tepki gösterdi. #ŞekerFabrikalarıSatılmasın etiketiyle sosyal medya hesabından paylaşan Büyükerşen şu ifadeleri kullandı:  “Tarımın ve çiftçinin kan ağladığı ülkemizde yaklaşık 350 bin çiftçi ailesinin geçimini sağladığı, Cumhuriyetimizin ve şehrimizin en büyük kazanımlarından biri olan Şeker Fabrikaları satılmasın”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.