Yıldırım: Birgün hepinizin gazeteciye ihtiyacı olacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önünde Sağlık Sen’in yaptığı açıklamayı yayınlamaya çalışan Eskişehir Net muhabirine polis engel oldu.

Yıldırım: Birgün hepinizin gazeteciye ihtiyacı olacak
14 Temmuz 2021 Çarşamba 14:27

Sağlık Sen, sağlık çalışanlarına sağlanan ücretsiz ulaşım hizmetinin uzatılması için Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaptı. Basın açıklamasını görüntülemek için alanda bulunan Eskişehir Net çalışanı Rahmi Pınar polis engeline takıldı. Çekim yaparken Pınar’ın çekimine müdahale eden güvenlik güçleri, daha sonra Pınar’ın çekimini engelleyerek oradan uzaklaşmasını istediler. Bunun üzerine Eskişehir Net Genel Yayın Yönetmeni Cihan Yıldırım, gazetecilik faaliyetlerinin iyice daraltıldığını belirterek Eskişehir Valiliği Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti İl Başkanlığı’na seslenerek “Birgün hepinizin gazeteciye ihtiyacı olacak” dedi.

Ağırlar yeni atanmıştı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne geçtiğimiz gün açıklanan kararname ile atanan Yaman Ağırlar’ın göreve gelmesi ardından yaşanan bu olay sonrasında tepkisinin ne olacağı merak ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.