Yeniden Refah'tan Eskişehir için kritik hamle

Yeniden Refah Partisi, Eskişehir’de Cumhur İttifakı’na kapıları kapattı. Eskişehir için iddialı aday arayışı içerisinde olan parti de, Büyükşehir ve Tepebaşı adayı netleşmek üzere.

Yeniden Refah'tan Eskişehir için kritik hamle
30 Ocak 2024 Salı 15:21

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın, 2003-2008 yılları arasında Eskişehir Valiliği yapan Kadir Çalışıcı’yı Ankara’ya davet ettiği öğrenildi. Çalışıcı’nın bugün yapılacak ikili görüşmenin ardından Eskişehir Büyükşehir adayı olarak kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Uzun yıllar Eskişehir Valiliği yapan ve halkın ‘vali baba’ diye hitap ettiği Çalışıcı, 2011 genel seçimlerinde MHP’den Afyonkarahisar 3.sıra adayı, 2014 yerel seçimlerinde ise MHP’den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuştu. 

ESKİ BAŞKAN SAHALARA DÖNÜYOR

Yeniden Refah Partisi, Tepebaşı için, 2004 yılında AK Parti’den Tepebaşı Belediye Başkanı seçilen Tacettin Sarıoğlu ile görüşüyor. Sarıoğlu’nun adaylığının da bugün netleşmesi bekleniyor. Yeniden Refah Partisi, Odunpazarı’nda Dinç Biçer, Mihalıççık’ta Leman Başol, Alpu’da Hikmet Özkan ve Çifteler’de Yasin Kazan’ı belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.