Yeniden Refah kendi adaylarıyla ‘yola devam’ dedi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti il süren ittifak görüşmelerine son noktayı koydu. Erbakan, herhangi bir ittifakın içerisinde yer almayarak kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı.

Yeniden Refah kendi adaylarıyla ‘yola devam’ dedi
03 Şubat 2024 Cumartesi 16:20

Eskişehir’de, büyükşehir başta olmak üzere toplam 9 ilçede adayını belirleyen Yeniden Refah Partisi, seçimlere kendi adaylarıyla girecek. Yeniden Refah, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 2003 ve 2008 yılları arasında Eskişehir valiliği yapan Kadir Çalışıcı’yı aday gösterdi. Tepebaşı’nda, eski Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu’nu aday gösterirken, AK Partili Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut da partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Yeniden Refah Partisi açıklanmayan Sivrihisar, Sarıcakaya, Mahmudiye, Han ve Beylikova adaylarını ise yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacak.  

Yeniden Refah Partisi’nin Eskişehir adayları şöyle:

BÜYÜKŞEHİR: KADİR ÇALIŞICI
TEPEBAŞI: TACETTİN SARIOĞLU
ODUNPAZARI: DİNÇ BİÇER
MİHALIÇÇIK: LEMAN BAŞOL
ALPU: HİKMET ÖZKAN
ÇİFTELER: YASİN KAZANKAYA
MİHALGAZİ: MEHMET GÜNER 
SEYİTGAZİ: MEHMET KAPANOĞLU
İNÖNÜ: HASAN GÜÇBİLMEZ
GÜNYÜZÜ: MENDERES DURGUT

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.