Yeni Trend Triko Tunik

Yeni Trend Triko Tunik
25 Temmuz 2020 Cumartesi 12:09

Şimdilerde tesettür giyimin yanı sıra her alanda en çok tercih edilmekte olan kıyafet türleri arasında yer almakta olan tunik modelleri farklı kumaş türlerinde de üretilmeye başlamıştır. Hızla artan tunik talebine yetişmek adına farklı alternatifler üretmekte olan tekstil firmaları en çok tercih edilen triko kumaşı tunik üzerinde deneyerek triko tunik üretimini gerçekleştirmiştir. Bu tunik modelleri kısa zamanda büyük ilgi görerek, örgü modelinin günümüzde hala yeri olduğunu belgelemiştir. Örme makineleri kullanılarak üretilen triko kumaşlar tuniklere ayrı bir hava katmaktadır. Vücudu sarma özelliğine sahip olan bu kumaş türü tuniklerin daha şık bir görünüm kazanmasına yol açmaktadır.

Triko Tunik Özellikleri

Triko tunik modelleri üretildiği kumaşın tüm özelliklerini içeriğinde taşımaktadır. Diz boyu ve altında üretilmekte olan bu tunikler, farklı renklerde tasarlanabilmektedir. Isıyı tutma özelliği sayesinde vücut ısısının hep aynı kalmasına olanak sağlamakta ve soğuk kış aylarında sıklıkla kullanılmaktadır. Triko tunik modellerinin tamamına ulaşım sağlamak ve bu modelleri kombin etmek  için https://shop.missdalida.com/tunik-modelleri sitesinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.