Yaşamını Yitiren genç iş insanı Mustafa Çekiç’in adı ETO Meclis Salonunda yaşayacak

Geçtiğimiz ay trafik kazasında eşi Özlem Çekiç ile birlikte hayata veda eden genç iş insanı Mustafa Çekiç’in adı ETO Meclisi’nde yaşayacak.

Yaşamını Yitiren genç iş insanı Mustafa Çekiç’in adı ETO Meclis Salonunda yaşayacak
28 Eylül 2022 Çarşamba 13:32

Eskişehir Ticaret Odası’nın 2018-2022 dönemi son meclis toplantısında konuşan ETO Başkanı Metin Güler, geçtiğimiz ay vefat eden Mustafa Çekiç’in adının ETO Meclis Salonu’nda yaşatılacağını söyledi.   ETO Başkanı Metin Güler, geçtiğimiz ay talihsiz bir kaza sonucu eşiyle birlikte vefat eden Meclis Divan Katibi Mustafa Çekiç’in adını yaşatmak için odanın meclis salonunun ismini “Mustafa Çekiç Meclis Salonu” olarak değiştirdiklerini kaydetti. Meclis Divan Katibi Merhum Mustafa Çekiç’in babası Hasan Çekiç ise yaptığı konuşmada gösterilen vefa ve nezaket dolayısıyla ETO Başkanı ve oda yönetimine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.